Update mei 2018: de aanmeldingen voor de geïnteresseerden: vanaf half juni 2018 is er mogelijkheid om zich aan te melden voor volgend seizoen.

Overzicht aantal plaatsen:

* De laagste groepen van onze zwemschool  ( oranje, wit en lichtblauw) zijn reeds volzet voor september 2018, er is terug plaats vanaf februari 2019. Wij raden u aan om zich aan te melden! Voor de groepen die in het diep bad zwemmen ( vanaf de rode badmutsen) zijn er nog een beperkt aantal plaatsen. Gelieve bij de aanmelding de zwemvaardigheden van uw kind te preciseren. De voorwaarden om in te stappen bij de verschillende groepen vindt u onder het tabblad zwemmers-zwemschool.

* De fast-track is volzet voor september 2018, er zijn voldoende plaatsen om te starten in februari 2019.

* Sportief zwemmen: nog een beperkt aantal plaatsen voor september 2018.

* Volwassenen zwemmen: beperkte wachtlijst voor dinsdag, voldoende plaats op zaterdag.

* Aquagym: voldoende plaats, zeker op maandag. Voor woensdag, momenteel een beperkte wachtlijst.

* Competitie: gelieve contact op te nemen met het secretariaat.

 

 Aanmeldingen voor onze wachtlijst/inschrijvingen voor de zwemschool.

Heb je interesse om regelmatig mee te komen zwemmen? Word dan lid van de zwemclub. Hieronder kan je alle informatie in verband met inschrijven terugvinden. in onze zwemclub

Twee keer per jaar - september en rond eind januari - kunnen de kinderen, mits een geslaagde evaluatie, doorschuiven naar een hogere groep. Bij die gelegenheid komen er plaatsen vrij en aanvaarden we nieuwe kinderen.
Wij aanvaarden op bepaalde tijdstippen aanmeldingen voor onze wachtlijst. Om op de hoogte te blijven van deze momenten raden wij u ten zeerste aan zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. U komt dan op onze mailinglijst te staan en ontvangt met voorrang uitnodiging tot inschrijving.

Voor het seizoen 2018-2019 aanvaarden wij voor onze zwemschool enkel aanmeldingen van het geboortejaar 2015, 2014 of vroeger. Kinderen van geboortejaar 2013 en ouder dienen wel reeds bepaalde zwemvaardigheden verworven te hebben om in te stappen. Deze voorwaarden vindt u onder het tabblad " zwemmers-zwemschool-leerdoelstellingen".

Wanneer we zicht hebben op het aantal vrije plaatsen ( na de definitieve evaluaties) worden de uitnodigingen tot start verstuurd. Uw kind kan enkel starten wanneer u een uitnodiging tot start heeft gekregen en u bevestigd heeft.

Hieronder kan u een aanvraag doen voor inschrijving. Het betreft wel degelijk een aanvraag, dus geen inschrijving op wachtlijst of in de zwemclub.

Opgelet: u kan enkel een aanvraag doen voor de fast-track, volwassenen of aquagym. Indien u wenst in te schrijven voor de zwemschool of sportief zwemmen

schrijft u zich in op de mailinglijst en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van het moment dat inschrijven op de wachtlijst terug mogelijk wordt.

Aanvraag voor Inschrijving

Na registratie wordt ons secretariaat automatisch verwittigd. Zij zullen u dan ook zo snel mogelijk een antwoord bezorgen.

Hieronder kan u zich inschrijven voor de Mailinglijst/Nieuwsbrief

Inschrijving Mailinglijst/Nieuwsbrief