De inschrijvingen op onze wachtlijst zijn tijdelijk terug opengesteld. Indien u zich wenst in te schrijven in onze club, dient u zich aan te melden op onze wachtlijst via het formulier dat u hier kan vinden. Enkel aanmeldingen van geboortejaar 2015 en ouder worden aanvaard. 

Update juli 2018: de aanmeldingen voor volgend seizoen zijn opengesteld tot 31 augustus 2018.

Overzicht aantal plaatsen:

* De laagste groepen van onze zwemschool  ( oranje, wit en lichtblauw) zijn reeds volzet voor september 2018, er is terug plaats vanaf februari 2019. Wij raden u aan om zich aan te melden! Ook onze groep van de rode badmutsen is volledig volzet ( eerste groep diep bad). Er is plaats vanaf de groene badmutsen. Gelieve bij de aanmelding de zwemvaardigheden van uw kind te preciseren. De voorwaarden om in te stappen bij de verschillende groepen vindt u onder het tabblad zwemmers-zwemschool.

* De fast-track is volzet voor september 2018, er zijn voldoende plaatsen om te starten in februari 2019.

* Sportief zwemmen: sportief A volledig volzet, sportief B: voldoende plaats, sportief C: volledig volzet.

* Volwassenen zwemmen: de groep op zaterdag is volledig volzet groep maandag nog 1 plaats, groep dinsdag 1 plaats (voorlopig enkel voor niet-leden)

* Aquagym: beperkt aantal plaatsen voor maandag, groep op woensdag is volledig volzet.

* Competitie: gelieve contact op te nemen met het secretariaat.

 

 Aanmeldingen voor onze wachtlijst/inschrijvingen voor de zwemschool.

Heb je interesse om regelmatig mee te komen zwemmen? Word dan lid van de zwemclub. Hieronder kan je alle informatie in verband met inschrijven terugvinden. in onze zwemclub

Twee keer per jaar - september en rond eind januari - kunnen de kinderen, mits een geslaagde evaluatie, doorschuiven naar een hogere groep. Bij die gelegenheid komen er plaatsen vrij en aanvaarden we nieuwe kinderen.
Wij aanvaarden op bepaalde tijdstippen aanmeldingen voor onze wachtlijst. Om op de hoogte te blijven van deze momenten raden wij u ten zeerste aan zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. U komt dan op onze mailinglijst te staan en ontvangt met voorrang uitnodiging tot inschrijving.

Voor het seizoen 2018-2019 aanvaarden wij voor onze zwemschool enkel aanmeldingen van het geboortejaar 2015, 2014 of vroeger. Kinderen van geboortejaar 2013 en ouder dienen wel reeds bepaalde zwemvaardigheden verworven te hebben om in te stappen. Deze voorwaarden vindt u onder het tabblad " zwemmers-zwemschool-leerdoelstellingen".

Wanneer we zicht hebben op het aantal vrije plaatsen ( na de definitieve evaluaties) worden de uitnodigingen tot start verstuurd. Uw kind kan enkel starten wanneer u een uitnodiging tot start heeft gekregen en u bevestigd heeft.

Hieronder kan u zich inschrijven voor de Mailinglijst/Nieuwsbrief

Inschrijving Mailinglijst/Nieuwsbrief