Competitie

Hieronder vinden jullie de lijst met trainers van de competitiegroep. Elke trainer kan indien nodig aan elke groep training geven.

Michel Bogaerts (Redder) - Groep C2

Avatar
 

Leen Leys (Redder / Hoofdtrainer) - Groep C1

Avatar
 

Alexandra Gillain - Groep C4

Avatar
 

Killian De Block - Groep C3

Avatar
 

Om een wedstrijd te organiseren heb je natuurlijk een zwembad en zwemmers nodig.  Doch ook officials.  Zelfs voor een CVB- wedstrijd ( dit is een regionale wedstrijd) zijn er best 15 officials aanwezig.

 

Officials zijn meestal ouders van de zwemmers.  In plaats van in de tribune te zitten leveren ze hun bijdrage aan het correcte verloop van de wedstrijd.

Wanneer een club inschrijft op een wedstrijd moet ze verplicht een aantal gekwalificeerde officials opgeven.  SCZ is steeds op zoek naar officials.

Regelmatig organiseert de Vlaamse Zwemfederatie (provincie Vlaams Brabant) een opleiding voor kandidaat officials.  Meer info op hun website.  Je moet 2 avonden les volgen, een eenvoudig theoretisch examen afleggen, enkele praktijkstages doen in het zwembad en dan nog een praktijkexamen afleggen.  Volg je de opleiding in oktober dan kan je ieen paar maanden later reeds een echte official zijn.

Kandidaat officials sturen best een mailtje naar de sportsecretaris