Sportief

Hieronder vinden jullie de lijst met trainers van de groep Sportief Zwemmen. Elke trainer kan indien nodig aan elke groep training geven.

 

Jeroen Van Nieuwenhove

 

Avatar
 

Valentino Ragatuso (Redder)

Avatar
 

In de recreatiegroep is het vooral de bedoeling om eens te komen zwemmen als ontspanning. De mensen die in deze groep zwemmen hebben geen belangstelling om wedstrijden te zwemmen. De trainingen zijn bijgevolg ook veel minder wedstrijd-gericht. 

Er wordt 2 maal per week gezwommen.  Er zijn geen wedstrijden. We verwachten wel van de kinderen dat er gezwommen en niet gespeeld wordt.

Lees de informatiebrochure voor algemene informatie over de zwemschool.

 

 

De trainingen zijn niet verplicht. Zwemmen is echter een sport die je enkel leert door te oefenen. Zonder training zullen de resultaten dan ook uitblijven.

In september 2011 hebben we een groep "sportief zwemmen" opgestart. We geven voorrang aan de zwemmers van de zwemschool die deze volledig voltooid hebben of aan zwemmers die de leeftijd van 12 jaar hebben bereik en bijgevolg te oud zijn voor onze zwemschool. Wanneer er nadien nog plaats is in deze groepen worden er ook externe aanvragen verwerkt. Je kan  in deze groep blijven zwemmen tot en met de leeftijd van 16 jaar.

 

Uren voor de groep "sportief zwemmen" (-16 jarigen)

Dag

Groep

Uren

Locatie

Opmerking

Maandag

Groep A

20.00 - 21.00

Zaventem

1 baan

Zaterdag

Groep A

16.00 - 17.00

Zaventem

1 baan

Dinsdag

Groep B

20.00 - 21.00

Zaventem

1 baan

Zaterdag

Groep B

16.00 - 17.00

Zaventem

1 baan

Het lidgeld wordt jaarlijks betaald aan het begin van het seizoen. Hierin zit het meeste inbegrepen: verzekering, toegang zwembad, lesgever, huur materiaal, ... .

 

Aanvang seizoen

 

Eerste lid

Tweede lid

Derde lid

175 €

158 €

140 €

 

Na de kerstvakantie

 

Eerste lid

Tweede lid

Derde lid

132 €

nvt

nvt

 

Voor meer uitleg kan u ook terecht op de lidgeld pagina  Onze Zwemclub > Lidgeld